24 Kasım 2013 Pazar

ARKADAŞIMIZDA KEYİFLİ GÜNÜMÜZ... (:

Bir günü daha geride bıraktık. İşte gün soframız ve detaylar. Artık biz günlerimize sınırlama getirdik. Çünkü çok çeşit israf oluyor, hem bütçeye zarar, hem de mideye. En fazla 4 çeşit yapılacak ve kimse bu sınırı aşmayacak... :)) İşte şirin arkadaşımızın şirin evi ve detaylar... 

 İşte gün masamız, görümcesinin yaptığı 100 yıldan fazla geçmişe sahip Osmanlı pilavı. Biraz uzun sürüyormuş yapması, özelliği içinde bol miktarda soğan olması, ama hiç anlaşılmıyor bile. Tadı mı? Harikaaaa... :))

 Pilavımızın yapıldığı tencere ve mutfağa ait detaylar... :)

Arı sokması denilen Alman pastası, yine görümcesinin ellerinden çıkma... Tadı mııı, hımmmmmm desem... :)

Arkadaşımın evinden birkaç detay, hepsini yayınlasam yüzlerce foto olur sanırsam... :))

ve kapatılan balkondan bir köşe... (:

Eğlenceli bir gün geçirmemize ismi gibi Vesile olan arkadaşımıza sevgiler...(:

Bu arada Şef 2 çekilişim için son saatler, aşağı postlarda çekişim var, katılmayanlar eee hadi ne bekliyorsunuzzzz... :))


13 Kasım 2013 Çarşamba

FENERBAHÇE AŞKINA... (:

Hayır hayır Fenerbahçe taraftarı değilim, amacım sadece Fenerbahçe aşkı adına bir örneği bloğumda paylaşmak... :)) Malum maç ertesi okullar kazanan takımın taraftarı öğretmen ve öğrencilerinin sevinç içerisinde ortalıkta atkı, bere, formalarla dolaştıkları ortamlardır. Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası bizim okul da farksız değildi. Okula gelmemle sarı-lacivert rengin fazlalığı dikkatlerden kaçmıyordu.... :))) 

İşte bir öğrenciden fenerli bir hocamıza gelen kurabiyeler, başka takımdan olsanız da sevimli geliyorlar... :))

Aranızdaki fanatikler parmak kaldırsın... (: