tag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post4714256705413075826..comments2024-02-09T17:03:42.475+03:00Comments on SWOTPISCES: SOĞAN PİDESİ...Swotpisceshttp://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-2091776645898211922015-09-20T01:05:21.888+03:002015-09-20T01:05:21.888+03:00offf diyorum o zaman... :)offf diyorum o zaman... :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-14961831382278281332015-09-17T12:02:35.307+03:002015-09-17T12:02:35.307+03:00Göçmenlerin çok sık yaptığı börektir.Biz içini önc...Göçmenlerin çok sık yaptığı börektir.Biz içini önceden pişirmeyiz,iç malzemesi bol soğan ve domates,naneden oluşur,sulu bir kıvamı olmalıdır ki banıp yensin,ha bir de koruk ya da ekşi erik,iç malzemenin olmazsa olmazıdır. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-44888940675704840632014-01-01T00:08:29.477+02:002014-01-01T00:08:29.477+02:00:)):))Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-84171312015340583632013-12-24T23:15:03.836+02:002013-12-24T23:15:03.836+02:00ha şunu bileydim bunlar arnavut böreyi çok lezzetl...ha şunu bileydim bunlar arnavut böreyi çok lezzetli olur yemede yanında yat elleriniz dert görmesin.<br />SHOIPTARhttps://www.blogger.com/profile/01891023321764474168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-39363189129146786872011-08-21T23:29:47.977+03:002011-08-21T23:29:47.977+03:00happay: evet aynen öyle sanırım, bizde de macır bö...happay: evet aynen öyle sanırım, bizde de macır böreği diye geçer, teşekkürler. :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-30745811728219120962011-08-20T15:21:45.475+03:002011-08-20T15:21:45.475+03:00bu bizim bildiğimiz arnavut böreği...nefis görünüy...bu bizim bildiğimiz arnavut böreği...nefis görünüyorhappyhttps://www.blogger.com/profile/09398527465134271655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-80118577414972648452011-06-27T17:20:43.603+03:002011-06-27T17:20:43.603+03:00dikiş dersi: ay partal pidesini biliyorum, ama biz...dikiş dersi: ay partal pidesini biliyorum, ama biz ona haşlama kat diyoruz sıcak su ile hamur tutulduğu için, ben ona bayılırım, ama çoktandır yemedim. kırlona dediğin de kaçamak sanırım öyle deniyor. :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-76785855296554939982011-06-19T23:31:04.208+03:002011-06-19T23:31:04.208+03:00kırlona mısır unundan
partal piteside kaynar su i...kırlona mısır unundan <br />partal piteside kaynar su ile hamur tutuluyor ,sonra yufkalar halinde içine hiç içlik koymadan bir kaç kat açtıktan sonra fırına ,çıkarınca sıcagı sıcagına ,parçalıyorsun ,üzerine domates ,biber ve kıyma sogan kavurması :)tarif gibi oldu böyle birşey kısmetse yapar fotograflarım :)dikisdersihttps://www.blogger.com/profile/03678137427987590542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-10643925326342941092011-06-19T23:22:08.978+03:002011-06-19T23:22:08.978+03:00kırlonayı bilmiyorum açıkçası, belki de bu ismiyle...kırlonayı bilmiyorum açıkçası, belki de bu ismiyle bilmiyorum. partal pidesi nasıl onu da bilmiyorum. :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-67591520040925204492011-06-15T00:47:19.711+03:002011-06-15T00:47:19.711+03:00ben bunları görmedimmi ,,gözden mi kaçırdım harika...ben bunları görmedimmi ,,gözden mi kaçırdım harika bir tattırdı bu ,kırlonayı biliyormusun ,biliyorsan bir ara tarifin verirmisin ,benim en kolayıma gelen partal pitesi,öbürlerine cesaretim yok daha :)dikisdersihttps://www.blogger.com/profile/03678137427987590542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-60718816767173987732010-11-02T21:36:49.384+02:002010-11-02T21:36:49.384+02:00Teşekkürler sayın Cafe pepela. :)Teşekkürler sayın Cafe pepela. :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-53790308237262804312010-10-30T17:57:37.230+03:002010-10-30T17:57:37.230+03:00Ahh!
Soğan pidemiz ! :)
Süpersin arkadaşım,ellerin...Ahh!<br />Soğan pidemiz ! :)<br />Süpersin arkadaşım,ellerine sağlık.Her iki taraftan da göçmeniz biz,anneannemler/büyük halamlar/teyzemler her bayram mutlaka pişirirler,muhteşem olur,ben de yapıyorum.<br />Nefis görünüyor,yiyenlere afiyet olsun inşallah<br />Sevg ve selamlarımlaCafe Pepelahttps://www.blogger.com/profile/11434211030738215984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-67926719737517632362010-10-30T11:33:54.037+03:002010-10-30T11:33:54.037+03:00Sarkaç: Teşekkürler sarkaç...
Bestami Palta: Doğru...Sarkaç: Teşekkürler sarkaç...<br />Bestami Palta: Doğrudur, diğer illerde muhakkak vardır, başka isimlerle mutlaka... :)Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-16048249828471864512010-10-30T02:02:19.851+03:002010-10-30T02:02:19.851+03:00bu bas bayaa bizim bildiğimiz soğanlı kömbe :)
ha...bu bas bayaa bizim bildiğimiz soğanlı kömbe :)<br /><br />hataylılar bilir, bir de burayı bilenler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-67741290454344625872010-10-29T00:44:13.411+03:002010-10-29T00:44:13.411+03:00Kavrulmuş soğanın lezzeti zaten tartışılmaz. Bir d...Kavrulmuş soğanın lezzeti zaten tartışılmaz. Bir de el açması yufkayla birleşince:))<br />Elinize sağlıksarkaçhttps://www.blogger.com/profile/02316073349501641435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-40586951224879848302010-10-28T22:26:43.788+03:002010-10-28T22:26:43.788+03:00Sevgili limon çiçekleri her 2 katta yani alt ve üs...Sevgili limon çiçekleri her 2 katta yani alt ve üst 9 kat oluyor.9 beze az büyütüldükten sonra araları yağlanıp üst üste konuluyor. sonra tepsi büyüklüğü kadar açılıyor. bu altı oluyor böreğin, sonra yine 9 tane beze de az açılıp araları yağlanıp tepsiden az büyük açılıyor ve böreğin iç harcı konulup üstüne konuluyor. İnşallah anlaşılır olmuştur, kolay gelsin...Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-66808101469095319012010-10-28T22:02:47.860+03:002010-10-28T22:02:47.860+03:00Soğanlı herşeyi çok severim ama canım anlayamadığı...Soğanlı herşeyi çok severim ama canım anlayamadığım katları kaç tane oluyor?kaç kattan sonra soğanları koyuyoruz?soğandan sonra tek katmı?birkaç tane varmı? sevgiler..Limon çiçeklerihttps://www.blogger.com/profile/10216322713865999284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-61815683850559492932010-10-28T15:54:33.353+03:002010-10-28T15:54:33.353+03:00bol soganlı olması benim için yeterli bir sebep he...bol soganlı olması benim için yeterli bir sebep hemen yapmalıyım.ellerine saglık.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05856536618224115487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-39496904964061619322010-10-28T13:31:33.102+03:002010-10-28T13:31:33.102+03:00daha geçen gün aklımdaydı çanakkalede çok sık yapı...daha geçen gün aklımdaydı çanakkalede çok sık yapılır soğan piidesi bende çok severim biraz daha farklı ama görüntü aynı<br />elinize sağlık<br />sevgiler..yemekbiraşkhttps://www.blogger.com/profile/04127185835466497871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-3157846199856457832010-10-28T13:11:36.482+03:002010-10-28T13:11:36.482+03:00merhabalar yorum ve ziyaretiniz için çok teşekkür ...merhabalar yorum ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederimm her zaman beklerimm ve gelirim:))<br />soğan pdesi çok ilginç geldi:)) ellerinize sağlık..kalpkurabiyehttps://www.blogger.com/profile/09815836454652181311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-60650423873225181472010-10-28T12:36:30.458+03:002010-10-28T12:36:30.458+03:00Evet Yıldız Hanım bu bir göçmen pidesi, süper ötes...Evet Yıldız Hanım bu bir göçmen pidesi, süper ötesidir...<br /><br />Zeynep Hanım mutlaka denemelisiniz...Swotpisceshttps://www.blogger.com/profile/15432291668154273177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-32885659165860400542010-10-28T12:32:05.002+03:002010-10-28T12:32:05.002+03:00Hiç yemedim desemm ama muhakkak tatmalıyım diye dü...Hiç yemedim desemm ama muhakkak tatmalıyım diye düşünüyorum ...Bizde de o içe yumurta kırılır bandıra bandıra yenir;))Ellerinize sağlıkk..zeynephttps://www.blogger.com/profile/01970125381263444206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6516980774183623559.post-7694776609725676202010-10-28T12:25:14.360+03:002010-10-28T12:25:14.360+03:00Merhabalar,
bu bizim göçmen pidesi ( böreği )
dedi...Merhabalar,<br />bu bizim göçmen pidesi ( böreği )<br />dediğiniz gibi karpuzla yenir..<br />Özellikle mutlaka misafirlere yapılır hemde o kadar hızlı yaparız ki alışkanlık olsa gerek<br />gerçi ben halam kadar etrafını düzgün kıvıramam :(<br />Ben de yaptım ama henüz yayınlayamdım :))<br />ilk fırsatta yayınlamayı düşünüyordum .<br />Ellerinize sağlık...<br />Çok lezzetli bir pidedir.......mandalincikmazihttps://www.blogger.com/profile/16020930525483906624noreply@blogger.com