21 Ekim 2013 Pazartesi

SON ZAMANLARDA...

 Bayramı çok şükür güzel bir şekilde atlattık ve rutin hayatımıza geri döndük. Okulda bayram sonrası yeni ders programı olacaktı. Bugün itibarıyla yeni ders programlarımızı aldık ve sürprizzzzz, Çarşamba günlerimmmmm boşşş. Çarşamba demek Çarşamba pazarı demek... :))) Tadını çıkaracağım inşallah... :)) Son zamanlarda bakalım neler yapmışımmm... :)

Bu bayram tatlımızzz, offf bir tane bile kalmadı yaaa... (:

Konya' da üniversite okuyan öğrencim okul ziyaretimize geldiğinde eli boş gelmemiş, canım benim pek de vefalıdır... (: 

Geçenlerde bayram öncesi arkadaşlarla bir dernekte toplandık. Herkes bir şeyler yaptı, arkadaşlardan biri dolma, biri ekşili tatlı, ben de çatlak kurabiye yaptım. Güzel ve verimli bir gece oldu sohbetler eşliğinde... (:

Biraz yemek postu gibim oldu sanki... :))) Teyzemize gittiğimizde bize yaptığı mantı, tepsiden çekim, ama sarımsaklı yoğurt, nane ve bilimum baharatla süperdi tadı. Eline sağlık teyzeciğimin... :)

Çarşamba ganimetlerinden bol pantolon eteğim, alır almaz yıkamıştım, çünkü tezgahlarda acaip tozlanıyor ürünler. Fiyatı ise çok makul, 10 tl... Şaka gibi... (:

Bir haftasonu gittiğimiz Hendek Bayraktepe gezimizde parkta karşılaştığımız geyik, yok böyle bir güzellik, maşallah... (:

Şimdilik kaçar, yarın nöbetçiyim. İyi dinleneyim... :)



12 yorum:

  1. Kareler yine dolu dolu ve güzel:) geçmiş bayramın kutlu olsun. Harika mamalar yapılmış, hamaratsın hamarat. Ben de bu sene ilk defa tek başıma baklava yapma cesaret ve başarısını gösterdim, Teyzeciğinin de ellerine sağlık. Son kare nedir öyle yarabbim ne güzellik, maşallah hayran kalmamak imkansız!!:) Süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya bayıldım ben de geyiğe, sağol arkadaşım... :)

      Sil
  2. son zamanların dolu dolu geçmiş:)) ayyyy geyik çok güzellll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyleydi canım, çok teşekkürler... :)

      Sil
  3. gözün aydın artık bol bol pazar resimleri göster bize sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bekleyin beni pazarsal ganimetlerle... :)

      Sil
  4. ne güzel geçmiş. geyikcik çok cici.

    YanıtlaSil
  5. Tatlıda kaldı aklım... ben de denemistim. Ellerine sağlık. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, sizin de elinize sağlık... :)

      Sil
  6. Ah o çarşamba pazarı yok mu ne zaman izinli olsam bir bahane bulur giderim ve uygun fiyata ürünler bulurum.Fatih camiinin oradan aşağıya doğru olan sokaklarda uygun fiyatlı parçalar bulmak mümkün.

    YanıtlaSil