11 Nisan 2017 Salı

KARIŞIK POST, SON ZAMANLARDA...

İşte uzun zamandır yapmadığım karışık post gelsin bakalım. Neler neler birikmiş... :)

 Geçenlerde okulumuzda kariyer günleri düzenlemiştik. Misafirimizle yukarı çıkıyordum ki 9. sınıflardan bir öğrencim koşarak bizimle yukarı çıkmaya başladı elindeki kağıdı bana göstermeye çalışırak. '' Hocam bakın sizin için yaptım'' dedi. O an, o kağıt aldığım herhangi bir hediyeden daha değerliydi benim için. Çok şirin ama değil mi... :)))

 Bu dönem 9. sınıflara performans ödevi olarak Snapwords çalışması verdim. İngilizce kelimeleri anlamlarına göre çizmeye çalıştılar. Çok ama çok güzel çizimler ortaya çıkarmışlar, en ilgisiz öğrenci bile severek yaptı bu ödevi. Ödevler teslim edildiğinde çoğunu okulun duvarlarına asarak sergiledik.

 Geçenlerde instgramda kek yaptığını paylaşan bir arkadaşımıza kurs çıkışı baskın yaptık. Kendisi örgüye meraklı, işte kendi yaptığı ilk Amugurubi çalışması tavşanı. Sırada yeşil kurbağa çalışması vardı, onu da paylaşırım bir gün bitirdiyse eğer... :)


Bu hafta kursta biçtiğim son parça. Sonucu herkes çok merak ediyor. Ben de, ben de... :)

Bu foto da, bu hafta sonu gittiğimiz bir sünnet cemiyetinden. Kendileri Kınalı Macırları oluyor, bizim burada göçmenler vardır ve bu macırlar genelde adetlerini devam ettirirler. İşte sünnet için annenin diktirdikleri, kendi yaptığı ve giydiği kıyafet ve takılar. Her biri bir emek, ellerine sağlık diyorum...





6 yorum: