15 Temmuz 2019 Pazartesi

SASA HARMANLIK SAPANCA...

Merhaba sayın okuyucu, bloğu canlandırma zamanı. Tatil modunda olunca blog da tatile girer gibi oldu, ama izin vermeyeyim artık dedim... :))

Geçenlerde bir kahvaltı planıyla arkadaşımla gittiğimiz mekan. Aslında çok komik oldu buraya gelmemiz... :)) Şöyle ki; bu civarda benzer isimde bir de ''Özharmanlık Restoran'' var. Biz aslında buraya rezervasyon yaptırıp ''Sasa Harmanlık'' restorana gelmişiz... :)) Gelmişiz diyorum zira ''rezervasyon yaptırmıştınız hani nerelerdesiniz'' diye aranana kadar... :)) Sonrası bizde kayış koptu, anlayana kadar biraz zaman geçti tabii. :)))  Ama mekanın tadını fazlasıyla çıkardık.

Sapanca tren istasyonuna çok yakın, merkezden 15 dk mesafede...


Mis gibi havanın tadını göl kenarında kahvaltı ile taçlandırmak. Daha ne olsun... :)

Güzel bir mekan, biz güneşli havada geldik. Ama göl kenarı olunca üşüdük bile... :))
  Bu arada sanırım bahçede bungalow tarzı evler yapılıyordu... 

Biz kahvaltı için buradaydık. Ama yerleri karıştırınca fiyatlar da değişti. Diğer mekan 40 tl idi, ama burası 60 tl. Maalesef ortalama bir kahvaltı servisinin neredeyse 2 ya da 3 katı ve de yiyecekler neredeyse aynı. Yani güzel olan sessiz sakin ve huzurlu olması tabiki de. Bu tarz yerlerde mekana para verdiğimizi kabul etmek gerekir. Bir daha gelir miyim, yani belki bir kahveye... :)) Bi kahvaltıya bu kadar vermeyi çok doğru bulmuyorum. Yani 40 tl bile fazla ama her zaman olmuyor işte... :))

En kısa sürede buralardayım, beklemede kalın... :)))

6 yorum:

  1. ayy nasıl güzel bir yer öyle, suyun üzerindeee bi de hihiii sen hep şeker anlatıyoooon :)

    YanıtlaSil
  2. Kahvaltı fiyatları bazı yerlerde uçmuş olmalı. ��

    YanıtlaSil
  3. I caaammeeeee to commenttt. 👋 I haven't seen you around in a long time here . I miss you.:( Let's see what kind of comeback you made. :D Really nice place. You've had some adventures, but I think the outcome is good. :)))

    YanıtlaSil
  4. Absolutely honey. Experience makes perfect... %)

    YanıtlaSil