25 Temmuz 2012 Çarşamba

GÜNÜN SÜRPRİZİ... :))

Bugün arabamın sürpriziyle güne başladım , ablamla dışarı çıkıyorduk. Otomatik anahtarla kapıları açamadım bir türlü, Allahım ilk defa böyle bir şey başıma geldi, hemen servisi aradım, sağolsunlar hemen ilgilendiler, geldiler, tabii onlar hemen açtılar, aküde bir sorun oluşmuş, servise doğru yol aldık, sorunu halledip, semt pazarına uğrayalım dedikkkkk... :))

Neler mi benim olmuş? Bir adet siyah pantolon, tam aradığım gibi... :))

Yine bir adet pantolon, karıştıra karıştıra bedenleri buldum. Aslında bu beden kavramı göreceli, hele pazardaysanız, şansıma ikisi de cukkk oturdu... :)) 

Daha sonra para çekmek için Avm'ye uğradık, bu sıcaklarda en mantıklısı. Çarşıda dolaşılacak gibi değil, haydiiiii Avm'de bir kaç mağaza dolaşalım dedikkkk... :))

Aman Allahım tam bedenime göre bir adet bluz. Koton'da güzel indirimler var doğrusu. Bu bluz da indirimde 19.90 idi. Üfül,üfül, tam yazlık bir bluz. Biz yaka deyatına bayıldık resmen... :)

Şimdilik bu kadar şekerler, en tatlı paylaşımlarda buluşmak üzere, sevgiyle kalın... :))

13 yorum:

  1. ooooh pantalonlar çok karlı oldu...
    buluzun da çok güzel...
    yeni cicilerini gülegüle kuşlan ttatlım...
    kocaman sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. oo canım yine güzel bir alışveriş yapmışsın..:))
    pantalonlarında bluzunda çok güzel canım iyi günlerle giy..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş bu pantolon işi, aah aah çorum da sosyete pazarı vardı da biz mi gitmedik:)) heheheee..ben de 3 yıl önce pazardan tanesi 5 tl ye 2 pant. almıştım ve ikisi de cuk olmuştu ..aklıma geldi anım..güle güle giy canmm sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  4. anam ne karlı bi alışverişolmuş.ben gene pazaı soracağım:)hangi pazardı cnm.buluzun yakasına ende bayıldım koton yolu görünüyo

    YanıtlaSil
  5. süper bir alışveriş olmuş,güzel günlerde kullan..sevgiler

    YanıtlaSil
  6. mikemmel bi alışveriş yapmış olmanın huzuru mutluluğuyla rahat rahat uyuyabilirsin :P çok güzell olmuş iyi günlerde giy ;)

    YanıtlaSil
  7. Semt pazarlarında böyle güzel giysileri ucuza almak benim çok hoşuma gidiyor. Sizi tebrik ediyorum ve giysilerinizi güzel günlerde giymenizi diliyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Süper bir alış veriş keyfi olmuş:)Pantolonlarda gömlekte çok şık ve kullanışlı,gömleğin yakası benimde hoşuma gitti güle güle giyin,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  9. CANIM TUBA BEN SAKARYA DAN.HANGİ AVM DEKİ KOTON

    YanıtlaSil
  10. çok tşkler şekerler, daha cicileri ve karlıları sizin olsun... :)

    YanıtlaSil