30 Kasım 2014 Pazar

UZUN ZAMAN SONRA KARIŞIK POST... (:

İnanın bloğumu ihmal etmek istemiyorum, ama bir bakmışım uzun süre yazmamışım. Gerçi bu aralar yine fena sayılmam... :)) Bloglarımızın yerini hiçbir yer tutmuyor bence. Gelelim uzun süredir yapmadığım karmaşık postuma. Bakalım neler neler olmuş... :)

Öncelikle geçen hafta başından başlayalım. Malum Öğretmenler Günü idi. Sağolsun gerek idaremiz, gerek öğrencilerimiz bize güzel sürprizler hazırlamışlar. Bu fotoğraf ise sınıfımın hazırladığı sürpriz sonrası. Pek bir mutlu ettiler beni sağ olsunlar... :) İtalyanca ve Japonca kursuna gittiğimi bildikleri için tahtaya 6 dilde kutlama yazmışlar... :))

Bugün yaptığımız yoğurt pidesi. Blogda kapalısı var, bu sefer açık şekilde yaptık. Tek fark bu 16 kattan oluşuyor. Tepsiden daha büyük açılarak iç harcı konuluyor ve içe doğru kapatılıyor. Ayrıntılı  tarif için TIK TIK.

Geçen paylaşmıştım. Kursta diktiğim tunik ilikler hariç bitti sonunda. Acemiliklerim var, daha da iyi olacak zamanla inşallah... :)

Az önce bitirdiğim maksi eteğim. Bu arada bir paylaşım sitesinde '' Dikiş blogları sahibeleri ve dikiş meraklıları'' grubu var. Israrla tavsiye ediyorum üye olmanızı, çok pis gaza getiriyor insanı... :))

Dikiş kursuna başladığımdan beri kumaş olayınını abarttım sanırım. Bunlar sadece bir kısmı... :)

Son fotomuz da ablamın kot değerlendirme çalışması, üstünü de evdeki fermuarlarla süsledi, çok da şeker oldu bence... :)

Hepinize huzurlu bir hafta diliyorum şekerler, sevgiyle kalın... :))





8 yorum:

  1. geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun:))) tunik çok güzel olmuş güle güle kullanın bende dikiş kursuna başladım henüz çok yeniyim inşallah bende güzel bir tunik dikmek istiyorum :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, eminim dikersiniz Tuğba Hanım... :)

      Sil
  2. Sanada huzurlu haftalar canım.dikislerin güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Ogretmenler gununu kullarim gecse de :),o sari tunige bayildim ben :),su dikis kursuna ben de gitsem de kumaslarim bosa gitmese ya :) bence de en guzel blog :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen hala dikiş kursuna gitmedin mi, bir gitsen kim bilir neler yaparsın canım sen yaa. Çok teşekkür ederim... :)

      Sil
  4. sayın meslektasım ben de öğretmenım ısmım merve hangi kursa gittiniz acaba :)

    YanıtlaSil