9 Nisan 2017 Pazar

DERİN IRMAK ALABALIK, GÖZLEME VE KAHVALTI EVİ, SAPANCA

İşte yine bir dikiş kursu sonrası arkadaşımla bulduğumuz bir mekan. Aslında farklı yerlere gidecekken bulduğumuz salaş ve de çok huzurlu bir yer burası. Biz çok sevdik. Hesabı öderken bile '' Varsa 35 tl, yoksa helalü hoş olsun. '' diyebilecek naif insanlar var bünyesinde. 

 Mekanı tamamen tevafuk bulduk. Dağ manzaralı, altından da dere akıyor, ufak bir köprüyle geçiyorsunuz bahçeye doğru... :)

 Değişik tasarlanmış alabalık havuzu.. :)

 İnsanın gözü yeşile doyuyor. Güller, ağaçlar içinde şirin bir bahçeye sahip... :)

İster içerde, ister dışarda oturmak size kalmış. Hava biraz serin olunca biz içeriyi tercih ettik. Hafta sonu olmasına rağmen sakin ve sessizdi.

Belki tek olumsuz detay servisin biraz yavaş olmasıydı. Bu da nazarı olsun... :))

 Mekanda menüde alabalık, sucuk, köfte, gözleme vs mevcut. Fiyatlar ortalama, isteyeceğiniz yiyeceğe göre 15-30 arası değişiyor. Serpme kahvaltı tamamen kendi hazırladıkları ürünlerle geliyor ve fiyatı 35 tl. Biz arkadaşımla gözleme yedik. Gözleme 1 porsiyon gayet büyüktü. Ortaya da gördüğünüz gibi salata vs. Gözleme fiyatı 15. Toplamda 2 kişi 35 tl ödedik. Özellikle masada gördüğünüz fındık kreması tarzı ürün acaip lezzetli. Sorduğumuzda tahin, hindistan cevizi yağı, keçiboynuzu gibi değişik malzemelerle yapıldığını öğrendik. Hatta kilosu 45 tl. Ben 250 gr kadar aldım, çünkü çok beğendim... :))

İçeride böyle sobalar var ve çayınız odun ateşinde pişip masanıza geliyor. Bu kesinlikle bir artı... :)

Bu da bahçeden bir görüntü, sanırım bahçede oturanlara servis buradan yapılıyor... :)

Olur da yolunuz düşerse gönülden tavsiye edeceğimiz mekanlardan. Bol yeşil, bol huzur... :)

2 yorum: