7 Şubat 2018 Çarşamba

THIS IS US... YABANCI DİZİ TAVSİYE...

Bundan 2 ay kadar önce bir arkadaşım dizi tavsiyesinde bulunmuştu, ki tavsiye ettiği 2. dizi ve kesinlikle nokta atışı yapıyor. İlk dönemin son haftasında fırsat bulduğum bir anda başlayıverdim izlemeye. 

 Dizi üçüz bebek bekleyen bir çiftin macerasıyla başlıyor. İlk bölümde ani şekilde doğum için hastaneye giden çift, hastaneden beklenmedik bir şekilde ayrılıyor. Her duyguyu yaşatma garantisi veren dizi hala devam ediyor. 4 Şubat itibarıyla 2. sezon 14. bölüm yayınlandı. 

Dizide geçmiş ve şu an aynı anda gidip geliyor. Olaylar arası bağlantılar kesinlikle çok iyi kurgulanmış. Kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin çok beğenerek izleyeceğinden eminim. 

Özellikle son 2 bölüm cidden çok güzel ve dokunaklıydı. Jack yani baba karakteri herkesin hayran olduğu bir karakter. Forum sitelerindeki kızlar böyle bir eş adayı var mı diye sorup duruyorlar... :)))   İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız... :))

Eğer fırsat bulursanız başlayın derim, şimdiden iyi seyirler...

6 yorum:

  1. ay evet evet :) şimdi de perception adlı diziyi bitirdim. bir dolu nefis dizi var yaaa. skam/13 reasons why meselaaa :)

    YanıtlaSil
  2. hımmm... hemen not alıyorum... :)

    YanıtlaSil
  3. baaak son yazımdasııın :)

    YanıtlaSil
  4. deeptone blogger sayfasında gördüm bloğunu :) takipteyim diziyi merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldiniz. ;)
      Bu dizi bir efsane gerçekten, herkese tavsiye edebilirim.

      Sil