2 Mayıs 2012 Çarşamba

1 MAYIS TATİLİ... :)

Valla işçi bayramı ama ben ve arkadaşlarıma pek bir yaradı  tatil olması hasebiyle.. :)) Bir hafta boyunca bir yerlere gidelim deyip durduk ve sonunda başarıya ulaştık. Gayet keyifli, doğa içinde su sesi ve kuş sesleriyle bir kahvaltı yaptık. Gittiğimiz yer şehre 40-45 km uzaklıkta Akyazı Şerefiye köyü.  Belki gideniniz vardır Dereağzı Alabalık Tesisleri tercih ettiğimiz mekan. Tavsiye edildiği kadar güzel ve huzurluydu, çalışanlar da gayet hoş ve kibardı belirtmeden edemiyeceğim.Bir tesis için önemli detaylar sanırım.Ayrıntılı inceleme amaçlı link, belki birgün yolunuz düşer... :)

Eveeeetttt gelelim postumuzun fotolarına... :)
Bol çeşitli kahvaltımız, ekstra gelen bazı yiyecekler fiyata dahil değil, ama yine de orda olmak paha biçilemez. Her şey para değil yaaa... :))

Kahvaltımıza ortak olan sevimli kuşumuz. Güzel sesiyle kahvaltı esnasında bize huzur verdi... :)

Tesis doğayla içiçe, pek bir keyifli... :)

Alabalık havuzunda bir sarı alabalık, pek sevimliydi... :)

Bu arada benim makinanın şarjı bitti, aslında idare eder sanıp şarj etmemiştim. En gıcık olduğum durumlardan. Allahtan arkadaşın  makinası vardı, onunla da çektim bir sürü foto. Yani bir post daha gelecek değişik konularla. Haaa bu arada Şoray Uzun ve ailesi de bir arka masamızdaydı.. :)) 80 li Yıllar dizisinden tanırsınız.
Kahvaltı sonrası Akyazı Kuzuluk civarında dolaştık, biraz alışveriş yaptık. Sonra arkadaşımızın eşinin çalıştığı bir fabrika var, oraya uğradık outlet mağazasına.Eve gelince nasıl bir enerji depoladıysam, odamı sildim, süpürdüm, yarım kitabımı bitirdim veee şu postta bana hediye gelen kurabiyelerden yaptım. :)))))
Neler neler var bir sonraki postlarda, bekleyelimmmm ve görelimmmm... :)))

18 yorum:

  1. MAşallah ne güzel bir yermiş..

    Enerjinizi ve neşenizi bize de hissettirdiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle mi? ne güzel o zaman. Çok tşkler, sevgiler. :)

      Sil
  2. Ayy kuşa bak ne güzel tabağın kenarına konmuş :) Çok sevimli.
    İnek de sevimli :D
    Sarı balıkdaaa.. :))
    Kahvaltı masanızda ortada bir tabak var, arkadaşlarından birisi de ekmekini banmış ona :D böööle uzamış gitmiş, nedir ki o? Merak ettim :)
    Bi deee, bende geçenlerde koko star kurabiye yapmıştım. Enfes olmuştu. Ama fotoğraflamayı unuttum :( Bursa'ya götürmüştüm arkadaşıma. Sen yaptığın tarifini yayınlayacak mısın? Malzemelerine bakıcam çünkü :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o uzayan şey mıhlama, hani kuymak da diyorlar, karadenize özgü bir yemek, mısır unu, tereyağı ve kaşar peyniri ile yapılıyor. hatta biz evde kendimiz de yapabiliyoruz, sen de çok rahat yapabilirsin.

      kokostar kurabiyeyi yayınlayacağım canım, inşallah bu akşam yazmaya çalışayım. öpüldünnnn... :)

      Sil
    2. Heee mıhlamaymış. Anladım tamam :) Ben yiyemiyorum o mıhlamayı. Ama öyle uzamış pek bi güzel göründüydü gözüme :)))

      Sil
    3. neden yiyemiyorsun ki şeker, güzel bir yiyecek... :)

      Sil
  3. Canım,
    o güzel doğa da enerji toplamamak mümkün mü? Ne güzel ve keyifli bir gün olmuş.
    Kuşa bayıldım.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. valla çok güzel bir mekanmış.iyi bir gün olmuş.her daim böyle güzellikler yaşamanız dileğiyle.sonraki postu merak ettim sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş bir kahvaltıymış tatlım, buralardayken fırsat bulursam ben de gitmek isterim, Afiyetler olsun size, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah nasip olur, güzel bir mekan, sevgiler....

      Sil
  6. Mail adresini göremedim canikom buradan yazıyorum. Pazar kahvaltısı için önerebileceğin bir mekan var mı bana?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orman parkı öneririm, geçen arkadaşlarla gittik, fiyatı 16 açık büfe, biz beğendik, dışarısı sıcaktan yanıyordu, ben resmen üşüdüm bile. Onun dışında reisoğlu methediyorlar, ben gitmedim ama methini duydum. bu arada mail adresine de yazayım belki oraya bakarsın. geç gördüm ya, kusura bakma...

      Sil
    2. Ne demek canım, bu hafta kaçırdık artık sonraki haftalarda inşallah. Yine de çok teşekkür ederim şekerim ;)

      Sil
    3. ne demek efendim... :)

      Sil