4 Şubat 2018 Pazar

İLK JİLE MACERAM... :)

Merhaba sevgili okuyucu. 15 tatilin bitmesine sayılı saatler kaldı. Sabahleyin mutlu mesut şekilde okullarımıza yol alacağız inşallah... :))
İşte tatilin son postu gelsin o zaman... :)

 Arkadaşlarımdan biri elbise giymem konusunda çok ısrar eder. Yavaş yavaş dikmeye ve giymeye başladım. Geçenlerde bir satış sayfasında jile görüp beğenmiştim, aynısı olmasa bile sırf deneme amaçlı dikmek istedim. Değerli meslektaşım Nebihan Akça sayfasında bir jile modeli vermiş, oradan da ilham alıp kumaşı kesiverdim... Sayfaya yönlendiriyorum... TIK TIK

Deneme amaçlı olduğu için gözden çıkardığım bir kumaşı kullandım. Kumaş hem az, hem de yer yer lekelere sahipti. Mümkün olduğu ölçülerde bir jile çıkarmaya çalıştım. Hatta önde ve arkada ek yapmak durumunda kaldım. Fena da olmadı, bir detay oldu...:)) 

Bu arada kalıp olarak klasik yelek kalıbımı kullandım. Sadece V yaka olayı farklı, yakayı kendi kumaşından pervaz çevirdim. Sivri yakaları çevirmek zor olabiliyor. Kumaş kalmadığı için kollarda siyah biye kullandım. Siyah biye bu tarz durumlarda hem kurtarıcı, hem de çok rahat oluyor... :)

Şimdilik hoşçakalın, görüşmek üzere... :)

8 yorum: