9 Ağustos 2011 Salı

DO YOU KNOW THİS WOMAN????

Neden İngilizce başlık attım, bilmiyorum içimden geldi. :))


Neyse konumuz bu değil efendim. Konumuz Dr.Aidin Salih. Dün akşam sahurda TV kanallarını karıştırken bir konferans veriyordu. Kendisinin konferansına adeta kilitlendik. Sade Hayat Derneği diye bir dernek tarafından verilen bir konferanstı bu. Duyduklarım karşısında adeta şoke oldum diyebilirim. Kendisi Özbekistanlı bir biyolog ve haliyle tıbbi konularda çok bilgili. Sade va sağlıklı bir yaşam için kendisi bir sürü araştırmalar yapmış. Anlatıklarını dinleyince halimiz harap deyiveriyor insan. Çünkü özellikle çoğumuzun rahat ve zevkimizi düşünerek kullandığımız şeyler resmen sağlığımızı ve geleceğimizi tehdit ediyor. Özellikle deterjanlar ve parfümler resmen tehlike saçıyorlar.

Hele titanyum oksitten bir bahsettiler ki, inanın nasıl yaşıyoruz dedim ben kendi kendime. Dişmacunlarında, sakızlarda bulunan bu madde beyin için acaip zararlıymış. Neredeyse insanın başkaları tarafından yönetilmesine davetiye çıkartıyormuş. Çocuklar için büyük tehlike, düşünsenize çok çabuk bağımlı olabiliyorlar bir sürü tehlike şeye karşı. Şimdi netten biraz bakındım, gerçekten çok ilginç detaylar var bilinmedik. Yanlış beslenme ile hastalıkların tetiklendiği ve doğru beslenme ile bunların önüne geçilebileceği özetle söyleyebileceğim. Ben okumaya devam ediyorum, belki bilenleriniz vardır, yoksa da sizi haberdar etmek istedim.

Bu arada size birkaç adres vereyim merak edenler olursa;

Sade Hayat Derneği' nin sitesi ;    http://www.sadehayat.org/

Konferanslarından bazı notlar için;

Canlı dinlemek isterseniz;


11 yorum:

  1. Geçen sene uzun uğraşlar sonucu bu bayandan randevu alıp gitmiştim. Ama içeriye girdiğimde şaşırdım. Heryerde oturan, bekleşen insan doluydu ve sıranın bana ne zaman gelebileceğini sorduğumda gece 23:00 filan dedi sekreter. Beklemeyip çıktım ve bir daha da kısmet olmadı. Paylaşılan linkleri en kısa zamanda incelemek istiyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. bilgilendirmen için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. CANIM BEN VE ESIMDE BU KONULARA COK MERAKLIYIZ..BENIM ESIMDE DOKTOR...MUTLAKA ACIP BAKICAM..TESEKKUR EDERIM BU GUZEL BILGI ICIN:)))))))))

    YanıtlaSil
  4. hıc bılmıyordum.paylasım ıcın sagol.

    YanıtlaSil
  5. ismi biliyorum ama kitapdan haberim yoktu .teşekkürler
    sevgiler
    http://habinos.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Okadar önemli bir konu ki,genç nesil hiç bir şey bilmiyor.Ben de el bilaşığında arap sabunu kullanıyorum.Öyle alıştımki sıvı deterjan kullanınca hemen krem sürme gereksinimi duyuyorum.Arap sabununda bu gereksinimi hissetmiyorum.Birde hazır yoğurdu asla yiyemiyoruz.Hazır kutu sütten çömlekte mayalıyorum harika oluyor.Köy yoğurdu gibi diyebilirim.Renklileri de arap sabunuyla yıkıyorum.Sirke benim parlatıcım.Denemenizi bütün iyi niyetlerimle öneririm.Farkı anlıyacaksınız sizde.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bende bir kısmını okudum gerçekten çok faydalı bilgiler var.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    tesadüf kitabı görünce tanıdım.Sade hayat ailesinin bilgilerinden çok yararlanmış biri olarak onları tebrik ediyorum.İstersen özelden çare bulduğum bir rahatsızlığımı yazarım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. elmalı kurabiye: çok teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bir post. Kitabı okumadım keşke elimde olsa şuan eminim çok güzel bilgiler vardır içerisinde ama yaşam öyle bir hal aldı ki bu madddelr olmadan kullanacağımız şeyler neredeyse yok gibi...

    YanıtlaSil
  11. milky: evet aynen öyle oldu maalesef, ve belli bir müddet sonra insan '' aman boşver '' deyiveriyor sanırım.

    YanıtlaSil