22 Ocak 2013 Salı

EŞYALAR DA KÜSER Mİ?

Hem de nasıl... :) Şoklara girdim resmen dün, aslında önceden de fark etmiştim bu durumu. Ama dün resmen bunu bir kez daha anladım... :)


Dün öğrencilerle derste bilgisayarımı açmış, e-okula girmeye çalışıyordum. Öğrencilerden birkaçı yanımdaydı. Fare markaları hakkında çok bilgim yok, 5-6 ay önce öylesine almıştım, aslında bir yamuğu da olmadı aldığımdan beri... :) Bir tane öğrencim fare hakkında bir şey dedi, aslında markası da çok iyiymiş, ben çok anlamam.  '' Aman 10 tl lik fare işte'' diye yorum yapmamın akabinde zil çaldı ve öğretmenler odasına indim. Yine bilgisayarımı açtım, faremi taktım, ama tık yok, çalışmıyor. Anammmmmm, nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiii, az önce çalışıyordun sen. Tak, çıkar, tak, dene, yok bana mısın demiyor... :) Anlayacağınız farem tribi de geçti, bana tamamen küstü... :))

Bunun gibi 5-6 olay daha yaşamışımdır. Biri de kot eteğim. Severek giydiğim bir kot eteğim vardı, üstümde paralandı resmen, o kadar severek giyerdim, ama eski de değildi. Ben '' bu eteğimi de çok giydim, yeni bir kot etek alayım artık'' dememin ertesi günü eteğim lekelendi ve giyilemeyecek hale geldi. Sanırım artık eşyalarıma kullanacağım kelimelere dikkat etmem gerekiyor... :)))

Ha bu arada yeni farem seni çok sevdim, ne şekersin sen öyle... :)))

11 yorum:

  1. :)Aaa eşyalar da hassastır.Onlarda sevilmek ister :)) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Bak bize bakmak için yeğenin akvaryumda balıkları geldi hepsine kendi isimlerimizi taktık kalan ikisinede birisi pörtlek gözlüydü adını havalı arabasıyla dolaşmaya çıkmış güneş gözlüklü berkecan taktım diğeri çok hırslıydı saldrgandı ve akvaryumun en büyük ve sinir hayvanıydı iş adamı kılıklı hırslı şey sevmiyorum seni diye diye hayvanı resmen gözümle yedim sen hayvan hayvan o akvaryumun en büyük balığı 3 ay sonra öl....Ben bir vicdan azabı bak görüyormusun sevgisizlik en güçlü hayvanı bile öldürdü diye vicdan neyim yaptım akabinde Eylüş adlı balığımız öldü sonra dedim ki ne ekersen onu biçersin...

    YanıtlaSil
  3. Katiliyorum:) aklimiza gelen basimizagelir cogu zaman sevgiler

    YanıtlaSil
  4. gerçekten bana da oldu ya.. kesinlikle yerin kulağı var diyorum ve eşyalarımıza karşı daha nazik ve sevgi dolu yaşamayı kendime yeniden destur ediniyorum :)
    Ama yeni faren de pek bi cici fare değil mubarek hamster :)

    YanıtlaSil
  5. kendi kendine nazar değdirmişsin canım :))bu benimde başıma çok gelir....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya nazar ve de alınıyorlar sanki...:)

      Sil