31 Aralık 2018 Pazartesi

2018 SON POST... :)

2018 yılının bitmesine sayılı saatler kaldı. Son postumuz da gelsin bakalım, böylece arşimizdeki fotoları da kullanmış ve 2019 yılına yeni fotolarla başlamış oluruz... :))

 Öğrencilere verdiğim düzenli kelime kutusu aktivitelerinden en güzeli. Normalde sadece öğrendiğimiz kelimeler kağıtlara düzenli yazılacak ve tekrar edilecek demiştim. Bu öğrencim olaya çok güzel bir renklilik katmış, tek tek kelimelere uygun resimler çıkarmış. Ben bayıldım doğrusu... 

Başka bir öğrencim de böyle bir bardak hazırlamış, ki onlardan böyle afilli şeyler de istemedim. Aman Allahım görmeniz lazım ne şirin, ne yaratıcı şeyler yapmışlar. Maksat düzenli kelime çalıştırmak ve tekrar ettirmek... 

 Her ne kadar erdem kelimesinin anlamını karşılamasa da bu öğrencilerin şirinlikleri beni benden alıyor. Burayı okuyorsun Ebrarcım, öpüyorum seni kocaman... :)))

''Ona küçük sürprizler yapın'' temalı fotoğrafımız. Her an her yerden bir sürpriz çıkabilir buralarda. :))

 Son kuzen kahvaltısı. Çok şükür bereketli sofralarımıza... 

Ayrıca haşhaşlı ve portakallı bu kek harikaydı. Tarif yok ama google eminim bize bu konuda yardımcı olacaktır... :))

Bu hafta Sakarya Eğitim Akademisi kapsamında Noro-Psikoloji Temelli Eğitim'e kursiyer olarak katıldım. Gayet verimli, akıcı bir seminerdi. Beynin işlevleri tek tek anlatıldı. Not aldım, gönül ister burada başka bir postta yayınlayım ama nasip... :)

Kısa bir kahve molası quizler eşliğinde... :)))

Boş günde konuşmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen arkadaşa vakit ayrılır ve yeni mekan keşfedilir. Yeni mekan önerisi de yakında geliyor, bu aralar ihmal ettik... :))

Bu arada diktiklerim ve yayınlamadıklarım var. İşte onlardan biri bu payetli, süslü eşofman takım. Çok değişik hiç denemediğim bir tarzdı, ama neredeyse her gün üstümde okul hariç... :)))

Şimdilik bu kadar, yaklaşan yılda en güzel ve musmutlu postlarda buluşalım inşallah. 
Allah'a emanet olun... :)

4 yorum: