24 Temmuz 2013 Çarşamba

BUGÜN, YOK YOK ASLINDA DÜN... :)

Siz bu postu okurken aslında dün olacak, otomatik bir post yapayım dedim. Akşamdan hazırlayıp, sabaha yayınlansın istedim. Ben pazarda dolaşırken, sizler de şöyle bir postuma göz atmış olursunuz... :))

Bugün dışarıya çıktım. Bir çıktım, pir çıktım. Bayağı bir iş halletmişim... :)

Önce Tupperware grup liderime uğradım. İstenilen siparişler vardı, onları ayarladık, kargoya verdik. Sonra ben şirin beslenme kutularından kendime ve yeğenime aldım. Ay tam yenmelik bunlar, bayıldım... :))

2011 Kasım ayında YKM'den Q.Marines güneş gözlüğü almıştım. 3-4 ay önce yan vidası çıktı. Hatta bir yerinde az bir çatlak oluşmuştu. Ben de garanti kapsamında mağazaya götürdüm, gerekli yerlere yollanmak üzere gözlüğümü aldı görevli bayan. Bugün de aradılar gözlük gelmiş, ama bir yenisi... :)) ''Nasıl yani, yaa yüzüme uymazsa''  dedim bir an telefondaki sorumlu bayana. Yani bir şekilde tamir edilir ve yollanır diye düşünmüştüm ve gözlüğümü de çok seviyordum. ''Bakarız, olmazsa aynı markayla farklı bir ürünle değiştiririz.'' dedi bayan da. Gidip aldım, ve inanır mısınız kendim seçmişim gibi bir gözlük yollamışlar, eskisine de çok benziyor. Buradan Q.Marines firmasına teşekkürlerimi sunuyorum...:)

Sonra ablamla buluştuk. Alacağı bir kıyafette kararsız kalınca, ben de destek olayım dedim... :)) Aynı mağazada cüzdanlarda da % 50 indirim olunca bu cüzdana hayır diyemedim... :))

Sonra eve gelince de bu yemeği ablamla paslaşarak yaptık. Beşamel soslu tavuk yemeği. Bizim çok severek yediğimiz bir yemektir. Tarifi de ilerleyen postlarda gelsin inşallah... :))

Şimdilik böyle şekerler, hepinize huzur dolu günler diliyorum... :)


12 yorum:

  1. Gözlüğünü de,cüzdanını da iyi güler de kullan.Afiyet olsun beşamel soslu tavuk nefis olur,ellerinize sağlık.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    bu şiriN besLeNme kutuLarıNdaN beNde kuLLanıyorum gerçekteN şok şekerLer:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle çok şekerler... :)

      Sil
    2. size bişi sorucaktım ama maiL adresiNizi göremedim :S

      Sil
    3. pisceswot@hotmail.com bekliyorum... :)

      Sil
  3. gozluk isine sevindim. ne guzel olmus. yemegini de merak etyim tarifini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarifi inşallah en kısa sürede veririm arkadaşım, çok teşekkürler... :)

      Sil
  4. ayyy hepsine bayıldım canımmm, bloğuma beklerim... :)

    YanıtlaSil