7 Ocak 2018 Pazar

CAFE DELLA&TERRARIUM, SAKARYA

Geçen yıl girdiğim ama bu yıl giremediğim bir sınıfım var. Ne zaman karşılaşsak selam verir, hatır sorarlar, vefalıdırlar anlayacağınız. Uzun zamandır bir kahvaltı organizasyonumuz vardı, en nihayet gerçekleştirdik. Mekan bir öğrencimizin tanıdığına ait ve yeni açılmış. Klasik mekanların aksine bazı sosyal sorumluluk projeleri de tasarlıyorlar. Sahibi de eski bir öğretmen, hedefler gayet anlamlı ve takdire şayan. Umarım her şey gönüllerince olur... 

Hafta sonu erken kalkmaya alışınca erkenden mekana yol aldım, biraz erken gelmişim. Zaten ne beklemeyi, ne de bekletilmeyi severim... :)
Beklerken bir bardak sıcak çayımı getirerek jest yaptılar ve ilk artıyı kaptılar... :)

Mekanda bol bol yeşillik görmek mümkün. Malum minik akvaryumlardaki bitkiler ve canlılar bu aralar çok moda... :)

 Mekan 2 katlı, bize üst katı ayırmışlar. Burada raflar var, ama henüz boştular, tek tük kitaplar konulmuş. Sosyal sorumluluk kapsamında isteyen evdeki okuma kitaplarını buraya getirebilir, gelen kitapların da buradan ihtiyaç sahibi gençlere aktarılması planlanıyor.


Biz kahvaltı için buradaydık. Ama malum bu tarz yerlerde çok fazla israf oluyor, kalanları hayvan barınaklarına gönderiyorlarmış. Keşke hiç israf olmasa tabi ki de...

Bu arada mekanda kahvaltı tabağı 10 tl, serpme kahvaltı 25 tl. Böyle kalabalık yerlerde ürünler çok lezzetli olmaz. Ama burada gelenlerin her biri gayet lezzetli idi. 

Gitmek isteyen olursa fikir olsun, bu arada olur da kitap bağışlamak isterseniz de fena olmaz bence...

2 yorum: