14 Eylül 2018 Cuma

GÖLCÜK TABİAT PARKI, BOLU...

Tatili fırsat bilip günübirlik gittiğimiz yerlerden Tabiat Parkı. Aynı günde Bolu' da bir kaç yere gittik. Burası zirveydi benim için... :)

Malum şu ev. Merak edip baktım. Nedir, kimindir? Devlete ait bir mülk olduğu belliydi zaten. Orman Bakanlığı' nın misafirhanesiymiş. Eee malum bakanlar, diplomatlar... :)) Oysa şu göl evinde kim olmak istemezdi ki? :))) 

Nilüferlerin bir kısmı hala açıktı. Rengarenk. Pembe, sarı, mavi... :)

Tabiat parkına giriş otomobil için 15 tl. Sanırım kişi başı girişleri de 5 tl idi. Burada isterseniz piknik yapabilir, isterseniz restoranlarda da takılabilirsiniz. Ayrıca konaklamak için de yerler var. 

Gölün etrafı 1300 metre imiş. Aheste aheste yürüyüş yaparak gölün etrafını dolaşabilirsiniz. Biz gittiğimizde hava ne sıcak, ne soğuktu. Gölün tadını çıkara çıkara bir tur attık. 

Buraya dair izlenimlerim çok ama çok olumlu. Çok huzurlu, insana keyif veren, çok temiz ve sakin bir yer olarak aklımda kaldı. Bir de kar zamanı görmek süper olurdu. Nasip bakalım... :))

Yolu düşenlere şiddetle tavsiye... :)


9 yorum:

  1. Çok sevdim ♥
    Özellikle nilüferlerle şahane gözüküyor...

    YanıtlaSil
  2. Ohh pek bir keyifli. Gidilmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle gidilmeli, hatta birkaç kere... :)

      Sil
  3. doğa ve huzur deseneeeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyorummmm...;)
      Bu arada Heidi eski versiyonu izledim. ;)

      Sil
    2. heidi biricik yaaaa :) kayıp balık nemo da tatlı. komşum totoro var o da tatliş. ruhların kaçışı da tatlış. coco da :)

      Sil
    3. coco izledim, diğerlerini de en uygun zamanda inşallah. :)

      Sil