22 Mayıs 2019 Çarşamba

TREND EŞOFMAN TAKIMIM... :)

Huzurlu bir Ramazan gününden  hepinize merhabalar sayın okuyucu. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugünkü konumuz "son dikilenler"  ve spor eşofmanım. Yine efsane bir sonuç çıktı ortaya. :)) 

Kumaş tanesi 1 TL, 3 parça olarak Çarşamba pazarından alındı. Bordürleri de geçen yıl almıştım. Baktım ki güzel kombin oluyor eşleştirdim. Sonuç 5 TL ye harika ötesi bir eşofman.

Sosyal medyada bir dikiş sayfasına üyeyim. Orada da fotoğraf paylaşmıştım. Moderatör onayladığı gibi beğeniler ve güzel yorumlar gelmeye başlamıştı. An itibariyle beğeni sayısı fotoda gizli. Zirveye ulaşmış oldum bu takımla. :)) Sanırım gruptaki yükselen yıldız ünvanını haketmiş oldum. :))



İşin özü yaptıklarınızın beğenilmesi ve takdir edilmesi çok güzel bir duygu. Güzel yorumlara buradan da teşekkür ediyorum. Daha nice güzelliklerle buluşalım. Şimdilik hoşçakalın... :) 

12 yorum:

  1. Oh my God! 1.136 likes? I can not believe my eyes. You're the "rising star" of the group, and you're my too star. :)) You're the most perfect tailor I know. I congratulate you with all my heart. :)) I love you so much my star :D

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Süper ötesi hocam. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. I can't take my eyes the off your succes.you are perfect ,you are my teacher:)))))
    Ayşegül Emanet /your rose...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wuuuu thank you baby. You are so sweet... :)

      Sil
  5. Hazır gibi olmuş maşallah.

    YanıtlaSil
  6. Çok şık bir takım olmuş ellerine sağlık canım iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  7. Çok şık görünüyor... Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil