17 Haziran 2012 Pazar

BUGÜN...

Dingin bir Pazar günüydü. Ne bir gün, ne bir düğün, ne bir gezmece tozmaca vardı... :))) Evde olmanın tadını çıkardım, uzun zamandır Pazarları evde geçiremiyordum. Bugün hiç ama hiç çıkmadım, kandil ertesi de pek bir huzurluydu... :)) Yapılacak şeyler vardı elbet, onlara el attım...

Öncelikle akıllı tahta semineri için herkesin hazırlamak zorunda olduğu sunumu bitirdim. Pek eğlenceli bir şey oldu. Bakalım hocamız kurban olarak kimleri seçecek ders anlatması için. :) Ben hazırımmmm... :)

Ardından bir etek çalışması... :) Yine bir maksi etek, ama bu sefer değişik çalışıyorum, ayrıntılı anlatacağım kızlar... :) 

İşte bir DIY çalışması, gerçi tam olarak sayılmaz. Olanı değiştirdim ben. Bu görmüş olduğunuz penye bluz uzun bir tunikti, ama ben onun üstümde duruşunu sevmeyince kesip, dikip altına lastik geçirdim... :) Evet bir adet eşyamı canlandırmış oldum... :)

ve son olarak da yalancı mantııııı, bu pişmemiş hali, böyle durduğuna bakmayın. Çok güzelllllllllll olmuştuuuuuu... :) Bu sefer fırında iyice kızarttım, daha da lezzetli olmuştu. Tarif mi... :))) TIK TIK.. :)

Yarın seminerin son günü ve sınavlar da Salı günü başlar. Şimdilik de ben kaçar şekerler, sizlerde ne var ne yok bu aralar?  :))

8 yorum:

  1. bana maksi etek olsun çamurdan olsun :) beklemekdeyim eteğin ayrıntılarını zaten rengide süper görünüyo ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biter bitmez yayınlarım inşallah... :)tşkler...

      Sil
  2. Selam,
    Ne dolu dolu geçmiş. Herşey süpermiş :)

    YanıtlaSil
  3. BAYILIYORUM SENIN SU DİNGİN DEYİPDE DOKTURDUGUN GUNLERE.MAŞALLAHHHHHHHHHHHH MAŞALLAHHHHHHHHHHHHH

    YanıtlaSil
  4. Benim eski patronu Artvin'liydi bundan çok yaparlardı=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek yaygın oralarda, ama yöresel olduğunu sanmıyorum orada...

      Sil