8 Ekim 2011 Cumartesi

GÜNÜN ÖZETİ...

Burayı günlük olarak kullanmayı çok denemedim sanırım, ama bugün şöyle bir günün özeti yapasım var. :) Bugün dersim geç başlıyordu, öğle saatleri gibi. Sabah kalkıp şöyle güzel bir kahvaltı yaptık. Sonra ben bulaşıkları yıkadım, ardından hazırlanıp annemin mezarını ziyarete gittik, onunla bir çeşit özlem giderdik. Saat 12.20 de dersim başlayacaktı. Hemen eve gelip, bir hışım hazırlanıp doğru okula uçtum. Yolda radyoyu açtım, haberlere denk geldi. Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefat ettiğini söylüyordu spiker. Şaşırdım bir anda, malum annemin mezarını yeni ziyaret ettiğim için hüzünlendim yoğun bir şekilde. Kaç yaşında olursanız olun çocuksunuz annenizin gözünde diyordu radyodaki annesini kaybetmiş spiker de,  annenizi kaybettiğiniz anda bir anda büyümüş hissediyorsunuz kendinizi diye ekliyordu, tıpkı benim de hissettiğim gibi. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun teyzenin inşallah. Bu arada akşam haberlerinde komşularıyla röportaj yapmışlardı. Herkes övgüyle bahsetti kendisinden, herkese yardım edermiş, hep saklarmış kendini iyilik yaparken, dedikodu asla yapmaz, yapılan mekandakileri hemen sustururmuş, ne güzel maşallah. Tekrar Allah rahmet eylesin...


Sonra okula geldim, derslere girdim ve çıkışta şöyle bir çarşı merkeze uğrayım dedim. Arabayı iç-dış yıkamaya verdim. 1 saatte hazır olur dediler, ben de şöyle bir mağazalara göz atayım dedim. :) Hiç sevmem yaa. :) Bu sıralar çok alışveriş yapasım yok, daha doğrusu özellikle çok yapmak istemiyorum. Dolabımı canlandırmaya karar verdim, uzun süredir giymediğim kıyafetler varsa onları giyiyorum. Hepimizin dolabında öksüz kalmış kıyafetler vardır. :)) İnanın bunlar giyilmeyi bekliyor, arada siz de canlandırın dolaplarınızı, üzgün süzgün sizleri bekleyen kıyafetlerinizi arada sevindirin. :)) Hem israftan da kaçınmış olursunuz.

Ama yine de arada bu bir şeyler almamıza mani değil, değil mi? İşte bunlar da bugün 1 saatlik boşlukta aldığım ayakkabılar, çalışma hayatında insan rahatlık istiyor, özellikle ayakkabı konusunda, rahat bir ayakkabı, üstelik haftalık bir kampanya vardı. Normal fiyatından % 25 indirim yapmışlardı, üstelik yeni sezon ürünü.



Şimdi de pc başına geçmiş; bloglardır, gazeteler, alışveriş sitelerinde geziniyorum. Okumam gereken quizler var, artık onları haftasonu okurum. :) Şimdiden herkese mutlu haftasonları diliyorummmmm: :)

14 yorum:

  1. Evet canim, malesef ayrilik bir anda insani sarsiyor. Allahim Tenzile Hanimin ve senin anneninde mekani cennet olsun. Allahim Rahmet eylesin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Mekanı cennet olsun Tenzile annemizin..

    YanıtlaSil
  3. Başbakanımızın gözyaşları beni çok duygulandırdı :(( Allah Tenzile Erdoğan'a gani gani rahmet eylesin..

    YanıtlaSil
  4. seninle duygularımız tamamen aynı..Allah gani gani rahmet eylesin....

    YanıtlaSil
  5. ALLAH rahmet eylesin tenzile annemize ve bütünn ölmüşlerimize canımm

    YanıtlaSil
  6. Allah Rahmet Eylesin... Sizin Annenizede insallah... Basiniz sagolsun sizinde. Anneligin degerini Anne olunca anladim...

    YanıtlaSil